HERBALIFE PRODUKTPAKET

VIP KUND <3
Alla priser är ordinarie.
Bli VP kund hos mig så får du mellan 25-50% rabatt beroende på hur mycket du handlar.

Tanken bakom konceptet är enkelt. Starta dagen på bästa sätt!

Formula 1 är en god och näringsrik måltidsersättning med en riktig balans mellan högkvalitativt protein och livsnödvändiga mikro-och makronäringsämnen (vitaminer och mineraler), och örter.

Mycket näring på lite kalorier gör att den är perfekt som måltidsersättning för att kontrollera vikten och en hälsosam och aktiv livsstil generellt sätt.

Njut som frukost tillsammans med uppiggande örtdryck som kickar igång förbränningen och uppfriskande Aloe Örtkoncentrat som en idealisk start på dagen, som lunch, som mellanmål eller som återhämtning efter träning.
Pris för hela programmet: 1105 kr
Personlig coaching ingår alltid i priset.

HERBALIFE-BASIC
Vill du få mer energi och  komma igång med ett basic program - skriv "Herbalife basic" i ämnesraden.

Herbalifes optimala frukost

Det är vida känt att en kolhydratrik frukost eller att hoppa över frukosten leder till att man äter mer kalorier utöver dagen och som i sin tur leder till extra kilon.
Herbalifes optimala frukost ger dig alla livsnödvändiga näringsämnen - protein, fiber, vitaminer, mineraler och antioxidanter som gör att kroppen får förutsättningar att fungera som den ska och prestera full av energi. Sammansättningen i dessa produkter ger dig även förutsättningarna att underhålla din muskelmassa, konrollera vikten på ett effektivt sätt och den går att skräddarsy efter just dina behov.
Pris för hela programmet: 1630 kr
Personlig coaching ingår alltid i priset.

HERBALIFE OPTIMALA FRUKOST
Vill du komma igång med en optimal frukost skriv "Herbalife optimala frukostpaket" i ämnesraden


Hebalife viktförändring!

Att gå ner i vikt eller att kontrollera sin vikt handlar o att få till en hälsosam och balanserad måltidsplan som innehåller den näring som kroppen behöver för att fungera normalt. Detta i kombination med träning och aktivitet i någon form gör att du kan uppnå en hälsosam och aktiv livsstil som håller för resten av ditt liv.
Jag förepråkar därmed inte "att gå på diet" utan vill jobba långsiktigt och hållbart så att du inte stryper näring och tappar i energi under tiden som du sätter dina nya rutiner.
Detta program i kombination med hälsosam kost och träning är för dig som vill må optimalt under tiden som du jobbar på att nå eller hålla din idealvikt.
Pris för hela paketet:2255 kr
Personlig coaching ingår alltid.

VIKTFÖRÄNDRING
Vill du komma igång med viktförändrings programmet så skriv "Herbalife Viktförändringsprogram" i ämnesraden.


Sportpaketet

Herbalife24 är en omfattande serie med näring särskilt sammansatt för dig som tränar. Näringen stödjer dig före- under - och efter träning så att du kan träna och återhämta dig på ett effektivt sätt utan att tappa energi och minimera tiden för återhämtning.
Detta paket är för dig som vill ha optimal energi på träningspasset, som tränar styrka och vill bibehålla och bygga muskelmassa.
Kostnad för hela paketet: 2132 kr
Personlig coaching ingår alltid.

SPORTPAKETET
Vill du ta din träning till nya höjder skriv "Sportpaketet" i ämnesraden.

Har du redan en Herbalife coach/kontakt sedan tidigare? Vänligen kontakta den om du har kvar coachens namn och nummer.