HERBALIFE - FÖR MIG

Som fembarnsmamma så har Herbalife´s produkter många gånger varit räddningen för mig, och det har varit skönt att veta att jag inte behöver kompromissa med näringsintaget.
Livet innehåller diverse utmaningar och det gäller att parera dem på bästa sätt, med behändiga hjälpmedel.

Att integrera Herbalife i min dagliga kosthållning är numera en självklarhet. Jag var själv väldigt skeptisk till allt annat än "vanlig mat" men min nyfikenhet efter att ha sett andras resultat blev större än tvivlet så jag beslutade mig för att prova.

Jag fick hjälp med en plan och ett upplägg som passade mig. Resultaten lät inte vänta på sig. De stora fördelarna var att jag fick mycket mer energi, min huvudvärk försvann och min mage blev mycket lugnare. Jag minskade också i fett % på ett sätt jag aldrig lyckats med hur mycket jag än tränade och hur strikt jag än var med min kost.

Under vissa perioder har jag använt Herbalife för att hålla näsan över vattenytan och under andra perioder för att forma till kroppen, minska underhudsfett och få fram mer definierade muskler.
Perioder när många är sjuka och förkylda omkring mig så är den främsta målsättningen med att komplettera med Herbalife kosttillskott att hålla mig frisk och stå emot alla baciller.

Ju mer tiden går och ju fler utbildningar jag deltar på desto mer imponerad blir jag av Herbalife, forskningen bakom produkterna och deras näringsfilosofi.
Alla nöjda klienters
fina resultat är också en stor inspiration för att lära sig än mer.

Vill du ha hjälp i den situationen just du befinner dig?
Skicka mig ett meddelande via formuläret här brevid.


Herbalife international.

Vilka är Herbalife?

• Världens största hälsoföretag med 33% av världsmarknaden
• Drygt 100 miljoner nöjda kunder i världen
• Bedrivit verksamhet i över 40 år.
• Verksamt i 94 länder
• Årlig omsättning på över 8 miljarder US dollar
• Introducerad på NYSE 2005

HERBALIFE FÖR DIG?

Vill du veta mer om hur Herbalife´s produkter skulle kunna hjälpa DIG?
Kontakta mig genom formuläret nedan.

Om du redan har kontakt med en Herbalife coach, vänligen kontakta hen.